Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Koffer met gevaarlijke medicijnen gestolen in Westkapelle

Toegevoegd: 22-10-2024, 11.27 uur
Koffer met gevaarlijke medicijnen gestolen in Westkapelle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - In Westkapelle heeft iemand maandagmiddag een koffer gestolen waarin zware medicijnen zaten die bij verkeerde inname gevaarlijk kunnen zijn.

De koffer met de medicijnen stond volgens de politie naast de toegangsdeur van een appartement aan de Zuidstraat. Rond 15.30 uur werd de koffer meegenomen, inclusief dus de gevaarlijke medicijnen.

De politie roept op de medicatie niet in te nemen en deze in te leveren. "Dit kan door de brievenbus van het appartement, maar mag ook bij een politiebureau", aldus de politie.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pippa (22-10-2024 om 13:05)
Nogal lomp om zulke medicijnen bij de voordeur te zetten , onverantwoord!
Rick Roll (22-10-2024 om 13:03)
"waarin zware medicijnen zaten die bij verkeerde inname gevaarlijk kunnen zijn." Waarom staat de correcte inname er niet bij dan? Probleem opgelost.
Rene (22-10-2024 om 12:02)
Mag ik de dief adviseren deze medicijnen wel in te nemen? Het liefst in 1 keer!
Cookie-instellingen beheren