Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 141 km

Waarschuwing voor dichte mist in gehele land

Toegevoegd: 23-10-2024, 05.54 uur
Waarschuwing voor dichte mist in gehele land
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In vrijwel het hele land komt plaatselijk dichte mist voor. Het KNMI heeft daarom voor de komende uren code geel afgekondigd.

Het zicht is op sommige plaatsen beperkt tot minder dan 200 meter. Vooral het verkeer kan daar hinder van ondervinden, zo waarschuwen de meteorologen. Is het zicht minder dan 200 meter, dan mag overigens de mistverlichting voor worden gevoerd. Alleen bij zeer dichte mist (minder dan 50 meter) mag het mistachterlicht aan.

De mist zal pas in de tweede helft van de ochtend geleidelijk verdwijnen, het laatst in het noorden. Voor Zeeland loopt de weerswaarschuwing tot 11.00 uur.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren