Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gevaarlijke situaties tijdens achtervolging scooter Terneuzen

Toegevoegd: 23-10-2024, 21.48 uur
Deze uitnodiging was niet tegen dovemansoren gezegd.
Deze uitnodiging was niet tegen dovemansoren gezegd.
© Foto: Dennie Minderhoud
Door: Dennie Minderhoud

TERNEUZEN - Een scooterrijder in Terneuzen viel vanmiddag wel heel erg op door het kenteken "pak me dan". Toen de scooterbestuurder de politie zag probeerde hij op levensgevaarlijke wijze te ontkomen.

Agenten zagen de bestuurder van de bromfiets over de Leeuwenlaan in Terneuzen rijden. Toen de bestuurder de politie zag ging deze er op hoge snelheid vandoor. De bestuurder reed eerst bijna twee spelende kinderen aan. Vervolgens stak hij met hoge snelheid en zonder te kijken de Axelsestraat over. Op de Kerkhoflaan reed de bestuurder met hoge snelheid over het voetpad verder. "Omdat er op de rijbaan een tractor reed konden wij de achtervolging niet verder voortzetten. Gezien de levensgevaarlijke rijstijl van de bestuurder van de bromfiets waren wij ook niet van plan om hem nog langer te volgen", aldus de politie.

De agenten hebben het daar echter niet bij laten zitten. De zoektocht ging verder waarna de dienders uitkwamen bij een woning waar zij de betrokken bromfiets in de achtertuin aantroffen. Wij namen de bromfiets in beslag en hielden een 19-jarige inwoner van Terneuzen aan. De bromfiets bleek van diefstal afkomstig te zijn. De verdachte is ingesloten in het arrestantencomplex Torentijd in Middelburg. De zaak wordt verder onderzocht.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren