Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 48 km

Materiële schade bij botsing tussen twee auto's Nieuwvliet

Toegevoegd: 24-10-2024, 13.17 uur
Eén auto moest worden getakeld.
Eén auto moest worden getakeld.
© Foto: Dennie Minderhoud
Door: Dennie Minderhoud

NIEUWVLIET - Op een kruising bij Nieuwvliet zijn aan het eind van de ochtend twee auto's beschadigd geraakt bij een ongeluk. De laagstaande zon speelde volgens omstanders een rol.

Rond 11.30 uur kwamen op de kruising van de Dwarsdijk met de Sint Jansdijk de twee voertuigen met elkaar in botsing. De bestuurder van één van de auto's had de andere auto over het hoofd gezien. Volgens omstanders kwam dat doordat de bestuurder verblind werd door de zon.

Beide auto's raakten beschadigd, maar slechts één moest worden getakeld omdat de ophanging van het rechter voorwiel afgebroken was. Bergingsbedrijf Kuzee kwam rond 12.45 uur ter plaatse om de onbestuurbaar geworden auto te takelen.

Meer beeld volgt.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren