Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Ernstig gewonde bij ongeval met maaimachine bij Axel

Toegevoegd: 25-10-2024, 21.04 uur
Door: Eugène Harthoorn

AXEL - Bij de Zaaidijk in Axel is vrijdagavond iemand ernstig gewond geraakt bij een ongeluk met een maaimachine. De gewonde man is per traumahelikopter naar het een ziekenhuis gebracht.

Rond 19.30 uur werden de ambulancedienst en de brandweer met spoed naar de genoemde locatie gestuurd omdat hier iemand met een maaimachine in een sloot was beland. Al snel werd vanuit Rotterdam ook een traumahelikopter naar Axel gestuurd. Deze landde enige tijd later bij de incidentlocatie.

Na een medische check is de gewonde rond 20.25 uur de dijk opgetild en naar de helikopter gebracht.Vervolgens is het slachtoffer naar een gespecialiseerd ziekenhuis gebracht.

Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren