Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 39 km

Bezopen man door brandweer thuisgebracht

Toegevoegd: 27-10-2024, 14.04 uur
Bezopen man door brandweer thuisgebracht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De brandweer van Middelburg heeft vannacht een bezopen persoon thuis gebracht omdat het niet verantwoord was om zelfstandig naar huis te gaan.

De brandweer kwam van een eerdere melding retour naar de kazerne, toen de brandweerlieden onder aan het talud bij de Langevielesingel in Middelburg iemand in de struiken zagen liggen. De persoon bleek zo dusdanig onder invloed te zijn dat hij niet meer zelfstandig omhoog kon komen. De brandweer heeft de man weer het talud opgeholpen.
 

Omdat het volgens de brandweer niet verantwoord was om de dronken man zelfstandig naar huis te laten gaan, hebben zij de man naar huis gebracht.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maneblusser (27-10-2024 om 14:07)
Je zou maar door de brandweer naar huis gebracht moeten worden omdat je als volwassen persoon geen inzicht hebt in je eigen drankgebruik. Zou me kapot schamen.
Cookie-instellingen beheren