Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 50 km

Politie onderzoekt inbraken Zeeuws-Vlaanderen

Toegevoegd: 28-10-2024, 12.45 uur
Politie onderzoekt inbraken Zeeuws-Vlaanderen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Dennie Minderhoud

TERNEUZEN - De politie onderzoekt een aantal inbraken in de regio Zeeuws-Vlaanderen. Het gaat om in totaal vier woninginbraken, of pogingen daartoe.

De politie is op zoek naar informatie over de woninginbraken die de afgelopen weken hebben plaatsgevonden. Drie inbraken daarvan vonden afgelopen vrijdag plaats.

Tussen zondag 13 en zondag 27 oktober heeft aan de Middenweg in Hoek een poging tot inbraak plaatsgevonden. Op 25 oktober was in diezelfde straat tussen 15.00 uur en 23.30 uur ook een inbraak.

Ook op 25 oktober, maar nu in Hengstdijk, vond tusen 09.00 uur en 15.00 uur een inbraak plaats bij een woning aan de Zuiddijk. In Heikant werd diezelfde dag tussen 12.00 uur en 14.00 uur aan de Oud Ferdinandusdijk een inbraak gepleegd.

 

 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren