Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Politie onderzoekt ongeval N288 Zoutelande

Toegevoegd: 03-06-2024, 15.16 uur
Foto 10 van 10

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (4-6-2024 om 09:00)
Jaap, met alle respect, weet jij hoe snel 120km/h aan komt als je eerst niets ziet? Ik wel. Moet je gewoon eens oversteken met de fiets. Ik zeg niet dat de motorrijder te snel reed. Dat weet ik niet. Ik weet wel dat ze daar soms snoeihard rijden en je echt auto`s motoren over het hoofd ziet met dit soort absurde snelheden. Tunneltje aanleggen gaat idd wat ver. Maar een rotonde of zelfs een drempel zou al wonderen verrichten. Het is daar vaker prijs. Ik fiets er regelmatig en zelfs ik schrik soms nog en ben echt oplettend.
Jaap (3-6-2024 om 23:26)
@De Pagter: van dit soort oversteekplaatsen zijn er veel, b.v. tussen Koudekerke en de kern Zoutelande. Hier is niets gevaarlijks aan als je als fietser stopt en eerst goed naar links en rechts kijkt. Stel je voor dat we overal een tunneltje gaan aanleggen, te gek voor woorden, nog afgezien van de overbodige kosten.
De Pagter (3-6-2024 om 19:30)
Dit punt is een levensgevaarlijke plek om over te steken, er zijn hier in het verleden al genoeg ongelukken gebeurd. Het raakt tijd dat hier wat aangedaan word. Een tunneltje zou de beste oplossing zijn.
Cookie-instellingen beheren