Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
95 files van totaal 355 km

Frans trio heeft bijna 13.000 euro cash bij zich

Toegevoegd: 18-06-2024, 09.03 uur
Frans trio heeft bijna 13.000 euro cash bij zich
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Politieagenten van het basisteam Walcheren hebben een nader onderzoek ingesteld naar de inzittenden van een Frans voertuig. Zij hadden een contant geldbedrag van meer dan 10.000 euro bij zich.

Het voertuig viel volgens de politie op omdat het kenteken begon met de letters 'WW'. "Dit kenteken is geldig voor een duur van vier maanden", zo legt de politie uit. "In het voertuig zaten drie Franse inzittenden. De bestuurder teste positief op opiaat en cannabis. Dit betekent dat hij verdacht wordt van het rijden onder invloed van verdovende middelen", aldus de politie.

Eén van de andere inzittenden kon geen identiteitsbewijs tonen en alledrie bleken forse contante geldbedragen bij zich te hebben. Volgens de politie ging het om in totaal bijna 13.000 euro. Alle drie de inzittenden werden als verdachte aangemerkt en aangehouden. Het voertuig werd overgebracht naar het politiebureau en zal nog verder worden doorzocht.

De verdachten zaten vanochtend nog steeds vast.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (18-6-2024 om 09:31)
Wauw! En deze gasten worden hierom vastgezet? Ze waren met 3 en een totaal van 13 duizend euro mee? Dat is nog geen 4500 euro p.p Dat is toch nou ook weer niet zo veel? De wereld op zijn kop!
Cookie-instellingen beheren