Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

FIOD vindt tabakssnij- en droogmachines bij controle

Toegevoegd: 27-06-2024, 14.47 uur
Het Combiteam Smoke deed afgelopen dinsdag een inval bij het pand aan de Diodeweg.
Het Combiteam Smoke deed afgelopen dinsdag een inval bij het pand aan de Diodeweg.
© Foto: Roland de Jong
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Het Combiteam Smoke trof afgelopen dinsdag in een loods in Middelburg tabakssnij- en droogmachines aan. Volgens de FIOD zijn er geen aanhoudingen verrichting.

Informatie uit het buitenland was aanleiding voor een integrale controle door de gemeente Middelburg en de politie Zeeland-West Brabant. In de loods werd door het Smoke-team, een samenwerkingsverband van Douane en FIOD, machines aangetroffen die vermoedelijk tabak verwerken voor een illegale sigarettenfabriek. Een kleine hoeveelheid tabak en lege dozen doen vermoeden dat de machines recentelijk nog gebruikt waren.

 Alle snij- en droogmachines, dozen en tabak zijn inmiddels afgevoerd en worden vernietigd.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (29-6-2024 om 13:20)
@Job Probeer het nog eens, ik snap er niks van.
job (28-6-2024 om 17:06)
Lol jodi en hoeveel meer belasting en minder privacy eb je er voor over? Ik ben er al heel lang klaar mee....... Boeven met pak mogen door werkvolk de lul...... het zal vast helpen.
Peter (28-6-2024 om 11:47)
De zwarte markt tiert welig, een plastic pakje shag met tax van 50gr voor 25€ of een papieren zak van 1kg voor 75€ ? shag = shag is dus niet nep
Duitsland (28-6-2024 om 10:36)
Mooie reacties! Want inderdaad wie had dit nou verwacht hahaha. Het loont zelfs om ze in Duitsland te kopen en hier te verkopen.
exportzeeuw (28-6-2024 om 08:00)
ik hoop dat er nog vele "fabrieken" gaan komen. de basltingdienst(overheid) moet de negatieve gevolgen van hun acties maar eens voelen. ik koop geen enkel duur pakje shag of sigaretten meer.
Jac (27-6-2024 om 22:51)
Een blind paard had dit nog zien aankomen. Roken ontmoedigen prima maar met de huidige sigarettenprijzen is dit de criminelen een nieuwe markt aanbieden.
Cookie-instellingen beheren