Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij vechtpartij op AZC Goes

Toegevoegd: 11-07-2024, 15.04 uur
De politie sloeg ter plekke één persoon in de boeien.
De politie sloeg ter plekke één persoon in de boeien.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Op het terrein van het asielzoekerscentrum aan de Anthony Fokkerstraat in Goes heeft woensdagavond een vechtpartij plaatsgevonden. Hierbij raakten meerdere personen gewond. Eén persoon is aangehouden.

Volgens de politie vond rond 21.10 uur op het terrein een vechtpartij plaats tussen meerdere minderjarige jongens. Hierbij werden ook ruiten ingetrapt en andere vernielingen gepleegd. Volgens de woordvoerder bedreigden verschillende bewoners ook een medewerker van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA).

"In totaal waren er drie jongeren gewond. Eén daarvan is met de ambulance meegegaan naar het ziekenhuis. De andere twee zijn op het terrein behandeld", aldus de politie. Ter plekke werd één persoon in de boeien geslagen.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (13-7-2024 om 12:58)
Zelf te maken gehad met zinloos geweld op straat door buitenlandse jongeren. Politie weet wie het zijn en waar ze wonen. Grijpen niet in. Veiligheid in eigen land is ver te zoeken en eigen rechter spelen mag niet dan wordt je zelf opgepakt. Lang leve Nederland het gaat steeds beter.
bram goeree (12-7-2024 om 18:45)
gezien de meeste reacties raken de ''gewone burgers'' het spuugzat dat ze steeds opgezadeld worden met dit tuig .dat gaat een keer verkeerd aflopen
Barth Vos (12-7-2024 om 16:29)
@Thijs,Jason,Joris. Ik geef niet aan dat ik de cijfers van het COA geloof, ik zeg dat er een gapend gat zit tussen de 90% van Sjaak die in zijn reactie ongefundeerd is en de cijfers van het COA waar jullie geen reactie op geven en waarvan ik niet aanneem dat jullie dat geloven of heb ik dat mis?
Emergo (12-7-2024 om 14:46)
Degenen die aan die 3% twijfelen. Hebben jullie ander, betere maar wel onderbouwde getallen ? Ik denk het niet. Overigens is het percentage puur xenofobische reacties hoog.
Thijs (12-7-2024 om 11:45)
@Barth Wij van WC eend.... 3%... Geloof je het zelf ook? Het is pure handel voor het COA. Het draait daar alleen maar om het geld. Elke illegale immigrant levert geld op voor je. De overlast is collateral damage waar de mensen van het COA zelf geen hinder van ondervinden. Hun centen zijn toch al binnen, dus het zal ze aan hun reet roesten
De hoge hoed (12-7-2024 om 08:17)
Ik vraag mij dan af wat al die goeddoeners (die het zo fijn vinden dat we al deze chaos ons land binnenhalen) hiervan vinden? Moeten we nog wat meer geld aan ze geven zodat ze zich gaan gedragen? Ongelooflijk. In Denemarken zijn ze niet zo lomp en worden deze gekken gewoon op het vliegtuig gezet. Vol is vol. Ingrijpen Den Haag!
Cookie-instellingen beheren