Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hardleerse fietser opnieuw op de bon geslingerd

Toegevoegd: 15-07-2024, 08.38 uur
Hardleerse fietser opnieuw op de bon geslingerd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Politieagenten van het basisteam Walcheren hebben zondagmiddag een hardleerse fietser op de bon geslingerd tijdens een staandehouding.

Volgens de politie had de fietser een telefoon in zijn hand tijdens het fietsen. Bij nadere controle bleek de persoon in kwestie geen identiteitsbewijs bij zich te hebben. De identificatieplicht houdt echter in dat iedereen vanaf 14 jaar een geldig identiteitsbewijs moet kunnen tonen als de politie daar om vraagt.

Omdat de man al eerder was bekeurd voor het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs werd hier vandaag opnieuw een boete voor uitgeschreven. "Een gewaarschuwd mens...", schrijft de politie bij een bericht over het voorval op social media.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (20-7-2024 om 09:25)
@Mart bellen mag ook alleen als je iemand moet waarschuwen, net als mensen die even de claxon van de auto als begroeting of afscheid moeten hanteren.
Michel (17-7-2024 om 17:26)
@Mart,, als je bedoelt, met je fietsbel, dan kan ik de reactie zien als grappig. Maar als serieuze reactie, dan ben je helemaal fout bezig
Mart (17-7-2024 om 08:45)
Voor alle duidelijkheid, je mag wel bellen tijdens het fietsen, maar je mag niet telefoneren tijdens het fietsen.
willem (16-7-2024 om 07:16)
weer een hoop azijn pissers hier. doet de politie niets: er over klagen. doet de politie haar taak--beboeten van overtreders--is het ook niet goed. hou je aan de regels en je hebt nergens last van. doe je dat niet, dan niet gaan zeuren, je was zelf schuldig. van mij mag elke overtreding gestraft worden.
VdVonck (15-7-2024 om 17:35)
Wat een commentaar, bijzonder! Als dit om een automobilist zou gaan dan moet meteen de auto door de schredder etc. Wat mij betreft wordt er meer op gecontroleerd! Als je er eentje op de motorkap krijgt ga je als automobilist nat.
R3 (15-7-2024 om 16:37)
Hou je gewoon aan de regels heb je nergens last van.En anders gewoon je zin blijven doen maar niet huilie huilie als je n prent krijgt.Wordt een keer volwassen.
Cookie-instellingen beheren