Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw uit auto bevrijd na ongeluk N57, weg afgesloten

Toegevoegd: 16-07-2024, 12.06 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De brandweer heeft dinsdag iemand bevrijd na een aanrijding op de Havenpoortweg (N57) tussen Middelburg en Serooskerke (W). De N57 is vanwege het ongeluk momenteel afgesloten.

In de buurt van de Van Het Hoffweg bij Sint Laurens kwamen rond 11.40 uur een  Duitse camper en een Nederlandse personenauto met elkaar in botsing. Door de klap belandde de camper in de berm, de personenauto reed van het talud af. In de personenauto zat een vrouw welke door de brandweer moest worden bevrijd. Twee ambulanceteams zijn ter plekke. De inzittenden van de camper bleven voor zover bekend ongedeerd.

Vanwege het ongeluk is de weg ter plekke volledig afgesloten. Richting Middelburg stond volgens Rijkswaterstaat rond 12.10 uur een file van bijna 5 kilometer. Andersom was sprake van een file van zo'n 3 kilometer. Hoelang de afsluiting nog gaat duren, is niet bekend.

 

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
job (17-7-2024 om 17:05)
wegbeheerders.......... Als je bij nieuw en sintjoostland de uitglijbocht zonder vangrail uitkomt zie je imeteen bij tunnel onder de snelweg een stukje vangrail om beton te beschermen.... lol. prioriteiten............
Nel (17-7-2024 om 13:09)
Peter, heb je geen ogen in je hoofd. Als het verkeer stilstaat zie je dan normaal gsproken. En het is geen K---T weg, de automobilisten rijden K---T!!
Peter (17-7-2024 om 08:49)
@optimist, jij bent daar zeker nog niet bijna aangereden door een slaapmuts die op jouw weg helft komt. Ik wel. En ik ben er ook al van achter aangereden toen ik stil stond in de file. Helaas is het gros van deze slaapmutsen appers of andere figuren die niet met autorijden bezig zijn niet rijp voor een rijbewijs. Ik wil graag nog iets langer leven dan te worden aangereden op deze K weg. Met regelmaat komen ze op de weghelft van de tegenligger. Ik vind dat echt bizar. En omdat Nederland het duurste land in Europa is als het om wegenbelasting gaat mogen die opbrengsten best gebruikt worden voor een afscheiding. Inhalen mag toch niet. En bij een ambulance ga je de berm maar in.
Dirk (17-7-2024 om 00:51)
Zit voor het eerst te kijken op Google maps en scroll met de muis over de weg, vanaf de rotonde bij de afslag P.A Bouwensestraat is het geen vierbaansweg meer, vanaf dat punt tot Serooskerke is het een gevaarlijk stuk weg geworden alsof het geld op was en het verder wat veiligheid betreft niet zo belangrijk meer is vanaf Middelburg. Misschien maar beter snel beginnen met het doortrekken van de vierbaansweg waar nog ruimte zat is aan weerskanten,of heb ik iets gemist?
Adam (16-7-2024 om 18:47)
Hoezo frontaal? Auto is door voorkant camper aan zijn linkerkant geraakt. Hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen kan ik me niet voorstellen.
Jaap (16-7-2024 om 16:31)
De gemeenten, provincie en vooral de aasgieren uit de toeristenbranche wilden zo graag meer en meer toeristen, dit is mede daardoor dan het resultaat, een toenemend aantal ongelukken op deze weg en de Deltaweg, maar eigenlijk geldt dit voor de hele provincie. Weer eens een gevolg van politiek wanbeleid.
Cookie-instellingen beheren