Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulpdiensten ingezet voor agressief persoon op Trekkertrek

Toegevoegd: 20-07-2024, 17.29 uur
Hulpdiensten ingezet voor agressief persoon op Trekkertrek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

AAGTEKERKE – Meerdere hulpdiensten zijn vanmiddag ingezet voor een agressief persoon op de Trekkertrek in Aagtekerke.

De politie en ambulancedienst werden in de loop van de middag opgeroepen voor een melding van een agressief persoon op het terrein van Trekkertrek. Ter plekke bleek dat de persoon een acute vergifting of overdosis had van een bepaald middel.

De patiënt is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JGeldof (26-7-2024 om 16:01)
@DTC; Een verpleegkundige of arts zal geen medische informatie delen, ook niet met de politie (tenzij dit bijvoorbeeld voor een onderzoek is, maar hier zit weer een gerechtelijk bevel aan vast. En dat gebeurt niet door hetzelfde basisteam). Ten tweede blijft een agent niet bij een slachtoffer in het ziekenhuis, tenzij hiervoor een reden is. Als deze reden er is wordt hij vervolgens niet in een taxi gezet. Wat ik dan in de praktijk zie: In het beste(!) geval mag iemand zijn roes even uitslapen in de politiecel. En.... hoe weet jij over wie het gaat? Of was je eerst op TT, zag je dit gebeuren en had je daarna dienst in de regio Goes? Ik ga een staatslot kopen ;)
DTC (25-7-2024 om 13:21)
Ik ben de taxi chaffeur van de beste man Ik heb hem opgehaald in het adrz in goes .en daar vertelde ome agent dat het een alcohol vergifteging was Beste meneer was gewoon dronken en heeft slecht gegeten Dit is verkeerd gevallen
Kees (23-7-2024 om 19:31)
Mooiste is dat alcohol ook drugs is maar goed……. @kreltje wie zegt dat ik er niet bij was dan? Hou toch alstublieft op allemaal, je tasje wordt van te voor gecontroleerd lijkt me heel sterk dat je een witte poeder mee naar binnen krijgt gesmokkeld…. Alchohol is drugs en als je zoekt kan je put gaan van alchohol staat het gewoon dat het kan! Denk dat je nog eventjes verder moet studeren @JGeldof
Michel (23-7-2024 om 16:57)
@Geldof, het zal mij niet verbazen dat al die negatieve reacties op jouw reactie, vriendjes zijn van die agressieve persoon.
kreltje (23-7-2024 om 14:39)
Hier worden altijd mensen afgekraakt omdat ze dingen zeggen, maar niet bij waren. Nu is JGeldof er naar eigen zeggen zelf bij geweest en dan is het ook niet waar!?!?
JGeldof (23-7-2024 om 13:24)
Nee Kees, dat kan dus niet van alcohol (zeer onwaarschijnlijk is de juiste term). 'eventjes out gaan' EN binnen 1 sec weer zo scherp zijn en kracht hebben dat je 4 man (vrouw) nodig hebt om bedwongen te worden. Dit past niet bij alcohol vergiftiging, wel bij drug gebruik. En nogmaals ik stond bij hem en naast hem. Dus ik begrijp niet helemaal waarom je het tegendeel probeert te bewijzen. Mijn punt is; dit figuur was een uitzondering en dit gedrag (waar politie-inzet bij nodig is) is niet gewenst op trekkertrek. Ook niet als het alleen van alcohol was geweest ;)
Cookie-instellingen beheren