Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 119 km

Gewaarschuwde fietser beboet voor telefoongebruik

Toegevoegd: 21-07-2024, 17.03 uur
Gewaarschuwde fietser beboet voor telefoongebruik
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Een wijkagent van Vlissingen heeft vanmiddag een hardleerse fietser beboet voor het rijden met een mobiele telefoon in de hand.

De politie had de fietser al eerder een keer gewaarschuwd dat hij niet mocht fietsen met een mobiele drager in de hand. Enige tijd later zag de politieagent de man opnieuw fietsen. Hij had weer een telefoon in zijn hand. Ditmaal heeft hij een bekeuring gekregen.

Het is al enige tijd niet meer toegestaan te fietsen met een mobiele drager in de handen. Wel mag een mobiele telefoon volgens de overheid in een houder staan. Oordoppen mogen ook gebruikt worden, mits de omgevingsgeluiden zijn te horen, zo laat de Overheid weten. Bij overtreding kost een boete 160 euro.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (22-7-2024 om 18:49)
@Bram goeree, helemaal eens met je reactie, aangaande ja-ja.
bram goeree (22-7-2024 om 12:55)
Ja-Ja wanneer jij het allemaal zo goed weet hoe of het ''niet'' moet waarom ga jij dan niet bij de politie om dit allemaal even te verbeteren .velen die de politie zo afzeiken vergeten wel even dat de bezuinigingen van afgelopen jaren (kabinetten Rutte) waar de meeste voor gestemd hebben het werk van de politie er niet makkelijker op gemaakt hebben .ook het gedrag van veel burgers is veel agressiever geworden en vergeet het ''filmen '' niet .en dan veelal zo laf dat ze de aanleiding niet filmen ,enkel het optreden van de politie .dat vind ik laf .en wat het bekeuren van mensen die met mobiel in de hand zich in het verkeer begeven dat moet veel vaker gebeuren indien de capaciteit het toe laat .meer agenten ,beter salaris graag
jacob (22-7-2024 om 10:08)
Heel goed laatst was ik getuige van een bijna botsing tussen een jeugdig persoon en een auto. De fietser wilde zonder te kijken en met oordopjes in oversteken terwijl en een voertuig naderde op enkel centimeters liep het goed af de automobilist wist een ernstig ongeval te voorkomen.
Ja-Ja (22-7-2024 om 08:46)
Waar zijn die politie?agenten op de FIETS die alle met mobiel fietsen, in handen ,bekeuren. Politie ?? ja van fietsen word je moe.En daar ben je niet voor bij de politie gegaan. Lekker rond rijden met auto of motor dat bevalt de politie?? beter. Ps. soms doen ze wel eens iets goed. Bevel uit den haag dat doen ze direct.U weet wel ,bevel is bevel. U weet wel oudere bij demonstratie in elkaar slaan of met harde waterstraat omver spuiten.IK vergeet dat NOOIT. Sorry ,ik kan dat laatste niet laten.
R3 (22-7-2024 om 08:38)
Laat ze eens controleren als de scholen uit gaan en de lieve kindertjes terug naar de dorpen fietsen. 3 of 4 naast elkaar druk op telefoontjes bezig en duik jij de berm maar in want ze horen en zien niks.
R (21-7-2024 om 23:35)
Patiënten
Cookie-instellingen beheren