Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hinderlijke parkeerder beboet in Goes

Toegevoegd: 31-07-2024, 13.55 uur
De eigenaar heeft een bekeuring gekregen.
De eigenaar heeft een bekeuring gekregen.
© Foto: Handhaving Goes
Door: Eugène Harthoorn

GOES - De handhavers van Gemeente Goes hebben vandaag een foutparkeerder beboet. Het voertuig hinderde de hulpdiensten.

De handhavers kregen in de loop van de dag de melding dat een personenauto wel erg onhandig stond geparkeerd. Hierdoor konden benodigde hulpdiensten niet de auto passeren en was rijden in de straat niet mogelijk. 

De handhavers hebben de eigenaar van het voertuig een bekeuring van 180 euro gegeven.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R3 (1-8-2024 om 13:12)
Bijzonder ,de hele wereld gaat naar de knoppen op alle denkbare manieren.En hier maken we ons druk over een parkeerbon/slecht neergezet voertuig.
Michael (1-8-2024 om 12:17)
@Oscar: klopt helemaal woon in dezelfde straat, handhaving is al meerdere keren langs geweest, het is triest maar deze persoon is gewoon niet meer bekwaam genoeg meer om een auto te bestuderen.
M@rk (1-8-2024 om 08:46)
@ Rick Roll (31-7-2024 om 16:18) Politie heeft ontheffing om overal te mogen staan. Ik zal zometeen een verzoek bij de politie indienen dat zij, mocht jij een hartstilstand krijgen en zij als eersten ter plekke zijn, eerst op het gemakje een parkeerplek gaan zoeken.
oscar (31-7-2024 om 22:30)
@ Michael; u kent de bestuurder van deze auto? omdat u weet te vertellen dat dit een persoon op leeftijd is? Gezien merk en type denk ik eerder aan een jong gastje. Wegslepen was idd de enig juiste oplossing
fietser (31-7-2024 om 22:08)
Als je goed de tekst leest is ie er op aan gesproken en wist ie hoegenaamd niet van die regel. Wij hebben laatst ook handhaving gevraagd een nieuwe bewoner er op te wijzen dat ie de auto niet aan de andere kant moet zetten, verkeer uit de zijstraat, waar ie zelf mooi kan parkeren, kan er dan niet de bocht nemen en zeker geen vrachtauto of een ambulance/bestelauto of brandweer met haast. Aan zijn eigen kant is het ook al lastig want je moet op de splitsing voorrang verlenen aan verkeer van rechts maar je hebt geen zicht omdat die brede auto er voor staat.
Michel (31-7-2024 om 20:42)
@Ad Jonkers, helemaal met je reactie eens.
Cookie-instellingen beheren