Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon al drie uur op dak asielzoekerscentrum Goes

Toegevoegd: 07-08-2024, 19.02 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De hulpdiensten zijn al meer dan drie uur in actie vanwege een persoon die op het dak van het asielzoekerscentrum in Goes is geklommen.

Volgens een woordvoerder van de politie zit de man al sinds 15.50 uur op het dak Anthony Fokkerstraat. Hij zou niet suicidaal zijn maar zijn onvrede willen uiten over zijn situatie. Soortgelijke situaties hebben zich eerder ook al voorgedaan bij opvanglocaties Reynaertland in Hulst en Marinekazerne Vlissingen.

De politie is met meerdere eenheden ter plaatse en probeert de man door middel van gesprekken veilig naar beneden te krijgen. Een ambulanceteam staat paraat. Een opgeroepen brandweereenheid uit Breda die een reddingskussen bij zich had, is inmiddels weer vertrokken.

Op de locatie in Goes beschikt het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) over in totaal 450 opvangplaatsen: 370 reguliere en 80 speciaal bedoeld voor alleenstaande minderjarige vreemdelingen (amv).

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pippa (12-8-2024 om 13:51)
Beste Henk precies dsat valt al heel lang op! Als er maar iets negatiefs gezegd wordt gaan de fluwelen handschoentjes aan! De meesten van ons zijn het zwakke beleid spuugzat!! Durf je mond open te doen en ga niet met je kop in het zand! De waarheid mag best gezegd worden! gr v Pippa
Pippa (12-8-2024 om 09:46)
dr groot gelijk wat een ellende ,als het niet bevalt hier, terug, naar je heimat,en dan ook nog stennis maken! Wij kunnen er voor op draaien ,Er komt hopelijk een strenger beleid, dan kunnen de linkse watjes naar huis, met hun gezeik we zijn veel te tolerant,daar moet een einde aan komen.Ook mensen voor een ernstig vergrijp naar Justitie gelijk uitzetten !! WEG ER MEE!
dr (9-8-2024 om 13:08)
Wat kost dit allemaal wel weer niet. Beter gaan ze wat nuttigs doen. Nog groot smoel ook. Belachelijk, al deze regels.
Henk de Vries (9-8-2024 om 12:31)
Hulde voor HVZeeland voor het brengen van dit nieuws daar waar andere media elke vorm van negatieve publiciteit over dit "asiel" zoekers centrum mijden
Emergo (8-8-2024 om 18:58)
Cool down. Much ado about nothing.
bram goeree (8-8-2024 om 13:47)
wanneer het niet naar zijn zin is rot hij toch lekker op naar zijn eigen land .we hebben niet gevraagd of hij naar hier moest komen hoor .laat hem maar lekker zitten ,hij komt er vanzelf wel weer af hoor
Cookie-instellingen beheren