Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw begeeft zich in dode hoek vrachtwagen, raakt lichtgewond

Toegevoegd: 08-08-2024, 12.52 uur
Vrouw begeeft zich in dode hoek vrachtwagen, raakt lichtgewond
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

BRESKENS – Een vrouw is vanmorgen lichtgewond geraakt in Breskens nadat zij door een vrachtwagen werd geraakt.  De vrouw begaf zich in de dode hoek van een vrachtwagen.

Het ongeval gebeurde donderdagmorgen omstreeks 10.10 uur op de kruising van de Weijkmanlaan en de Dokter Broodmanstraat. De vrouw werd volgens de politie geraakt door een vrachtwagen omdat zij in de dode hoek van de chauffeur zich begaf.

De vrouw liep licht handletsel op en is medisch onderzocht door de ambulancedienst.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
pieter Borselle (13-8-2024 om 08:25)
Hebben we ze weer hoor, de mensen die achteraf eens even komen vertellen hoe goed hun wel niet met zo'n situatie als deze zouden omgaan; allemaal weer achteraf met bekend geworden feiten, dus das makkelijk ouwehoeren hé??... Applausje voor jezelf, dit leer je op iedere rijles en aangezien meer dan 3 kwart van NL zijn rijbewijs gewoon heeft zijn jullie absoluut geen professoren in de verkeerskunde; zou ook wat wezen met die oudjes hiero die pleiten voor de doodstraf als je nog maar 1 km te hard rijd.... Dit geneuzel achteraf maakt echt indruk op helemaal niemand, sterker nog je komt eigenlijk alleen maar meer over als een onzettende looser zonder leven...
Ook voetganger (9-8-2024 om 18:50)
@Kees, als het stuur verkeerd zit is hij fout. Hij moet zich bewust zijn van de dodehoek. De vrouw treft geen blaam. Vrachtwagenchauffeurs hebben altijd haast, boodschappen doen onder werktijd, dus moet het gas wat dieper ingetrapt worden.
R3 (9-8-2024 om 15:21)
Kan me niets schelen,maar als ik n vrachtwagen zie manoeuvreren. Dan blijf ik zichtbaar en ruim op afstand staan . Ik zie zo vaak mensen dr net ff langs lopen of fietsen, je speelt met je leven omdat je haast hebt?
Motormuis (9-8-2024 om 07:13)
Iedereen moet gewoon vooruit kijken, en alles in zich opnemen wat er KAN gebeuren. Dit is anticiperen!! Niet, een paar meter voor je uit kijken!! Of naar iets anders!! Zou heel wat ongelukken minder zijn.
fietser (8-8-2024 om 22:35)
Wat we allemaal moeten weten is dat je niet naast een vrachtauto moet kruipen en zeker niet als het er eentje van de ophaaldienst is. Die bewegen kort en staan stil, moeten soms weer ff stukje naar achter. Deze moet je dus links inhalen en niet recht. Kleine verwonding aan een hand, dus valt het mee. De dame zit gewoon fout en al die opmerkingen van oogcontact zijn hier niet van tel. En ook andere zoals van @motormuis.
Kees (8-8-2024 om 22:10)
Zeer triest. Het betreft een vuilniswagen en het extra gevaar is dat de dode hoek zich links van de vrachtauto bevind en het stuur rechts. Dit omdat de chauffeur de rechter kant van de weg moet kunnen zien. Dit heet anticiperen. Voetgangers en fietsers moeten hier rekening mee houden
Cookie-instellingen beheren