Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee arrestaties na melding steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 12-08-2024, 21.46 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft maandagavond twee mannen aangehouden na een melding van een steekincident in Vlissingen. Een gewonde is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Rond 20.30 uur werd gemeld dat bij de Bloemenlaan iemand gewond was geraakt en dat mogelijk sprake was van een steekpartij. Volgens de politie vond op de Bloemenlaan een vechtpartij plaats en raakte een man gewond. Hij werd mishandeld, maar was wel aanspreekbaar. Ambulancemedewerkers hebben zich over het slachtoffer ontfermd en deze naar het ziekenhuis gebracht.

Ook zeven politiewagens kwamen ter plekke. Agenten hielden rond 20.50 uur in eerste instantie drie mannen aan maar uiteindelijk werden twee personen daadwerkelijk ingerekend. De mannen zijn naar Torentijd gebracht voor verhoor. De aanhoudingen vonden plaats op de Anjelierenlaan. Deze straat werd ook een tijdje afgezet met linten.

Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk.

Zie ook:

Foto's




Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Douwe Dabert (14-8-2024 om 22:42)
@r3, ze zouden die mensen overal kunnen plaatsen dus ook bij u en de burgemeester in de straat. Ik weet zeker dat u er dan een beetje anders over denkt.
Simpele (14-8-2024 om 13:17)
Ik kon daar wen woning krijgen maar deze geweigerd. Dit geen bloemetjes buurt maar brandnetel buurt. Bij lange na geen veilige buurt. Ze douwen alleen er maar in ten koste van mensen die graag een woongenot willen.
Haat mensen houdt van dieren (14-8-2024 om 09:08)
Bla bla Oordeel klaar tot je eigen geliefde is. En daarbij ook Nederlanders dragen Gucci.. Zogenaamde Moraalridders...
Douwe Dabert (13-8-2024 om 22:20)
@lol, wat moet je er dan mee?? Deze mafklappers blijven een last voor de samenleving.
lol (13-8-2024 om 18:49)
Lol Ronald.... Deze al uit huis geplaatste hebben niks meer te verliezen en jij moedigt dat aan? We hebben het hier over mensen Met testosteron en juist die wil je op de straat? Rare o geïnformeerde bangerikken en hun reacties...........
Ronald (13-8-2024 om 16:25)
wat betreft drugsoverlast in en om een huur huis moet lescaut veel sneller tot uitzetting overgaan . de buurt bewoners en hun kinderen moeten veilig kunnen wonen en buiten spelen .
Cookie-instellingen beheren