Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 215 km

Motorrijder met spoed afgevoerd na botsing Middelburg

Toegevoegd: 16-08-2024, 18.32 uur - Update: 16-08-2024, 19.28 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een motorrijder is vrijdag aan het einde van de middag met spoed naar een ziekenhuis gebracht nadat hij in Middelburg in botsing was gekomen met een personenauto.

De auto en de motor kwamen rond 17.30 uur met elkaar in botsing op de Statenlaan, ter hoogte van de kruising met de Jacob Pieterse Boreelstraat. De vrouw die de auto bestuurde bleef ongedeerd, de motorrijder kwam ten val en belandde op het wegdek. Een ambulanceteam en een rapid responder kwamen ter plekke om zich over het slachtoffer te ontfermen. Hij werd uiteindelijk met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

De politie onderzoekt de toedracht van het ongeluk en kon vanavond nog geen nadere mededelingen doen. De bestuurster van de auto moest een alcoholtest doen maar ze bleek niet onder invloed gereden te hebben. Bergingsbedrijf Kuzee heeft zowel de personenauto als de motor getakeld.

Foto's

Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Je vader (17-8-2024 om 12:48)
@slimhandelen helemaal mee eens!! Als ze zo hoogsnelheid rijden staak de fucking achtervolging en pak de kenteken !! Want door de politie rijd er iemand zich nog dood erger nog wordt er een omstander geraakt nu is het een auto straks een voetganger! STAAK DE ACHTERVOLGING politie als jullie dit lezen! En dit gebeurt vaker! Wij zijn allemaal jong geweest!
Rien (17-8-2024 om 10:49)
VdVonck, na een ongeval moet er altijd geblazen worden door de betrokken bestuurders, dat is een vaste procedure, of je nu schuldig bent of niet.
Rien (17-8-2024 om 10:15)
Nou, dat staat toch in het volgende bericht, niet zo snel met je reactie en bovendien weet je helemaal niet of hij 200 reed.
VdVonck (16-8-2024 om 23:46)
Als het verhaal van Zeeuwse klopt, is het belachelijk dat deze vrouw moest blazen. Aan de omvang van de schade te zien heeft hij/zij zeer zeker als een gek gereden. Die Peugeot heeft niet zoveel por
Slim Handelen (16-8-2024 om 23:46)
Vraag je als agent af of het wijs is dit soort achtervolgingen te doen. Ten eerste is het ontzettend gevaarlijk voor omstanders en andere weggebruikers, ten tweede, als zo iemand zichzelf en/of anderen in de kreukels rijdt door zo’n achtervolging zijn de kosten voor de samenleving vele malen hoger dan wat een paar verkeersboetes op kunnen brengen. Bescherm onschuldige burgers op een intelligente manier.
Plastic fetish (16-8-2024 om 21:57)
@Zeeuwse: Ik begrijp uit uw reactie dat u ooggetuige was ? HVzeeland is dit niet en moet het doen met wat een eventuele (politie)woordvoerder heeft laten weten. Dit heeft niets met 'zeg gewoon eerlijk' te maken. Overigens is het 'motor', geen moter.
Cookie-instellingen beheren