Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
68 files van totaal 240 km

Motorrijder met spoed afgevoerd na botsing Middelburg

Toegevoegd: 16-08-2024, 18.32 uur - Update: 16-08-2024, 19.28 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een motorrijder is vrijdag aan het einde van de middag met spoed naar een ziekenhuis gebracht nadat hij in Middelburg in botsing was gekomen met een personenauto.

De auto en de motor kwamen rond 17.30 uur met elkaar in botsing op de Statenlaan, ter hoogte van de kruising met de Jacob Pieterse Boreelstraat. De vrouw die de auto bestuurde bleef ongedeerd, de motorrijder kwam ten val en belandde op het wegdek. Een ambulanceteam en een rapid responder kwamen ter plekke om zich over het slachtoffer te ontfermen. Hij werd uiteindelijk met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

De politie onderzoekt de toedracht van het ongeluk en kon vanavond nog geen nadere mededelingen doen. De bestuurster van de auto moest een alcoholtest doen maar ze bleek niet onder invloed gereden te hebben. Bergingsbedrijf Kuzee heeft zowel de personenauto als de motor getakeld.

Foto's

Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Beterweter (16-8-2024 om 21:56)
Weer zo'n tokkie ding minder. Ik wens de bestuurder ervan uiteraard een spoedig herstel. Ze zouden meer moeten handhaven op die verschrikkelijke kabaal aso's.
Ome Koos (16-8-2024 om 21:36)
Op de laatste foto zie je mooie badslippers staan.niet te hopen dat ie daarmee op een R6 door de stad jakkert
een Moeder (16-8-2024 om 20:49)
T ja haastige spoed is zelden goed helaas.
S (16-8-2024 om 19:41)
Zeeuwse, dat verklaart een heleboel!
Vlissinger (16-8-2024 om 19:35)
@Zeeuwse, kan goed gezien de behoorlijke schade en hoever hij vervolgens nog is doorgeschoten. Als hij met zo'n bloedgang heeft gereden, dan is het natuurlijk verklaarbaar dat die automobiliste hem waarschijnlijk niet eens heeft zien aankomen of de snelheid verkeerd heeft ingeschat omdat ze zo'n hoge snelheid niet verwacht had. Dit zullen ze vast en zeker in het onderzoek meenemen en als dit inderdaad het geval is, dan kon zij hier niets aan doen. Het is 50 daar.
Zeeuwse (16-8-2024 om 18:47)
Sorry zeg gewoon eerlijk dat hij op de vlucht was. Hij reed bij de stoplichten door rood,met een politiemoter op zijn hielen. (Politiemoter reed ons voorbij met toeters en bellen op het fietspad) Hij reed van stoplicht tot waar hij gecrasht is zekers 200 . En zal denk ik van de auto geschrokken zijn of niet verwacht.
Cookie-instellingen beheren