Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Dankzij camerabeelden snelle arrestatie dief Vlissingen

Toegevoegd: 20-08-2024, 13.36 uur
Dankzij camerabeelden snelle arrestatie dief Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Dennie Minderhoud

VLISSINGEN - De politie heeft gisteravond een 26-jarige man uit Vlissingen aangehouden. Hij wordt verdacht van het stelen van een handtas uit een auto die geparkeerd stond bij een supermarkt aan de Gildeweg in zijn woonplaats.

De eigenaresse van de tas parkeerde rond 19.30 uur haar auto en ging boodschappen doen bij de Albert Heijn. Toen ze terugkwam, ontdekte ze dat haar handtas verdwenen was. Ze ging direct naar de supermarkt en vroeg of de diefstal op camerabeelden te zien was. Dat bleek het geval.

De politie werd ingeschakeld en een getuige herkende de dader op de beelden. Nog diezelfde avond arresteerden agenten de verdachte in zijn woning aan de Oosterhavenweg, waar ook de gestolen tas werd gevonden.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan. (25-8-2024 om 22:04)
Je fiets op slot zetten? Belachelijk, de verzekering betaald het toch wel.
Henk de Vries (23-8-2024 om 15:20)
Wederom grote klasse van HVZeeland voor het brengen van dit nieuws waar andere media stil blijven. Wij hebben het recht om goed geïnformeerd te worden over misstanden door het AZC en kunnen de overige wegkijkmedia missen als kiespijn
iND (21-8-2024 om 16:38)
@Jac inderdaad dat is het zelfde als er een fiets on-afgesloten bij het centraal of centrum staat mag je die ook niet meenemen ongeacht de gelegenheid!;) "de persoon die zonder toestemming dit voor onbepaalde tijd wil lenen "
Jac (21-8-2024 om 11:27)
@Pdw.. das een omgekeerde redenering waar je naar hint.... je steelt niet, de gelegenheid maakt niet uit. 3
Pdw. (21-8-2024 om 08:56)
Ik vraag me af, een onbewaakte tas? De gelegenheid en de dief?
Arthur (21-8-2024 om 06:46)
Misschien dat stokslagen werken voor zulke.
Cookie-instellingen beheren