Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fatbiker beboet voor fietsen in voetgangersgebied

Toegevoegd: 24-08-2024, 09.35 uur
Fatbiker beboet voor fietsen in voetgangersgebied
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Dennie Minderhoud

MIDDELBURG - Een fatbiker is gisteren staande gehouden voor het fietsen in een voetgangersgebied. Er is een proces-verbaal opgemaakt.

Surveillerende handhavers troffen gisteren in de binnenstad van Middelburg een fatbiker aan op een plek waar fietsen verboden is. De persoon gaf aan geen identiteitsbewijs of andere documenten bij zich te hebben, waarop de politie ter plaatse kwam om zijn identiteit vast te stellen.

Tegen de fietser is proces verbaal opgemaakt vanwege het fietsen in een voetgangersgebied.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (26-8-2024 om 13:26)
Rene ''kinderfietsjes '' gaan geen 40 km en harder hoor .dus kun je de ''naam'' wel veranderen maar dat veranderd de ''fatbike'' nog niet
Rene (26-8-2024 om 07:47)
Die fatbikes zijn kinderfietsen. Niet stoer. Als we met z'n allen nou het imago van die dingen ombuigen naar kinderfiets dan is het snel afgelopen met die hype. Kinderfietsjes zijn het. Begrpen?
bram goeree (25-8-2024 om 11:09)
snap niet dat die rotzooi (fatbikes) nog niet verboden zijn .moet er eerst een erg ongeluk gebeuren, voordat er iemand ingrijpt. meestal van die heel jonge snotneuzen en wanneer je er wat van zegt krijg je op zijn minst een grote bek terug .opvoeding ? denk dat dit er ook vaak aan ontbreekt
John (25-8-2024 om 09:19)
En zo wordt het publiek opgehitst tegen de fatbike, elk berichtje wordt door de media opgepikt en geplaatst als het om een fatbike gaat. Laat die boa's 1 uur in het centrum vlissingen echt kijken en ze hebben 10 fietsers in het voetgangers gebied. Maar sinds ze een autootje hebben zie je ze daar bijna nooit meer, alleen soms een stage loper.
Sienimini (24-8-2024 om 18:52)
Goed werk, ze zijn levensgevaarlijk die fatbikes. Nu de fout geparkeerde en de onnodig lang,stilstaande auto's nog op de bon.
lambik (24-8-2024 om 16:42)
Hopen dat de fatbike in beslag is genomen...je ziet tegenwoordig steeds meer van die groepjes tuig met een fatbike, ze rijden je gewoon ondersteboven...direct vernietigen die fatbikes!!!
Cookie-instellingen beheren