Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk Veere, traumahelikopter ter plekke

Toegevoegd: 27-08-2024, 15.26 uur - Update: 27-08-2024, 17.08 uur
Door: Roland de Jong

VEERE - Bij een ongeluk op de Veerseweg (N663) bij Veere is dinsdagmiddag een ernstig ongeluk gebeurd waarbij twee personen gewond zijn geraakt. Er is ook een traumahelikopter ingezet.

Het ongeluk gebeurde kort voor 15.00 uur op het vrijliggende fietspad in de buurt van de Bieweg bij Zanddijk. Ter plekke kwamen volgens de politie twee fietsers ongelukkig met elkaar in botsing. Wat er precies is gebeurd, is echter nog niet duidelijk. Duidelijk is wel dat twee personen letsel hebben opgelopen en dat één van hen ernstig gewond is geraakt.

Naast de ambulancedienst en de politie werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Het Rotterdamse traumateam arriveerde rond 15.30 uur bij de ongevalslocatie en is geland op de Veerseweg. Eén van de gewonden is per helikopter overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam, de ander is per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.

Vanwege het ongeluk werd de Veerseweg tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

Beeldverslag volgt.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (2-9-2024 om 12:18)
Beterschap voor beiden. Hopelijk snelle genezing en geen blijvende schade.
Naomi (30-8-2024 om 10:46)
@cristo heeft u het ook echt zien gebeuren hoe het is gegaan of dat niet? Zo ja wilt u dan even contact met mij opnemen via mail [email protected]
Muis (29-8-2024 om 07:12)
Ik weet niet wat de toedracht van dit ongeluk is, maar wat mij opvalt in het verkeer zijn voornamelijk ouderen die kei hard gaan op een ebike, bochten afsnijden, midden op de weg fietsen, slingeren en veeel te hard gaan waardoor ze het allemaal niet goed kunnen inschatten .
Nel (28-8-2024 om 17:46)
Peter en Rianne, ik vind dat je niet iedereen over 1 kam kan scheren. Jullie hebben op sommige punten best gelijk. Wij heben de e bike puur voor de ondersteuning en rijden absoluut niet harder dan 17 soms 18 km per uur. Wij ergeren ons ook dood aan de bikers die met blik op oneindig en zo hard mogelijk zich misdragen tijdens het fietsen. Maar net als bij e bikers bevinden zich onder de "gewone" fietsers ook aso's hoor. Dus geef niet alleen de oudere medemens de schuld.Vlak ook de luie jeugd niet uit!
Dagvlinder (28-8-2024 om 16:57)
@. Rianne Schei toch uit joh ! Dit was VROEGER niet anders in het verkeer. Je bent zeker niet jong geweest?
Mona (28-8-2024 om 14:58)
De snelheid in het verkeer is met de fiets niet meer bij te houden. Alles moet snel en sneller. Uitwijken voor medefietsers, jong en oud, ik zelf bij hoor bij oud, maar niet deelneemt aan die snelheid. Ik geniet van natuur of gedag zeggen aan een bekende zonder dat ik die voorbij scheurt als een bezetene. Als men koelte opzoekt moet je zeker langs een fietspad gaan zitten dan heb je waaiers van snel denderende op luie fatbikes, wielrenners, en ebikes. Van mij mag die helmplicht ingevoerd worden. Artsen moeten slachtoffers weer zien beter te maken aan hoofdletsel of ander letsel omdat een idioot het zo stoer vindt om het fietspad en wegen onveilig te maken met die snelheid. Het is niet stoer, het is dom. Beterschap voor beide fietsers.
Cookie-instellingen beheren