Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte schietpartij Vlissingen is een Vlissinger

Toegevoegd: 31-08-2024, 22.39 uur
De politie stelde in de omgeving van de woning meerdere sporen veilig.
De politie stelde in de omgeving van de woning meerdere sporen veilig.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De politie heeft bevestigd dat de in Rotterdam aangehouden persoon gezocht werd door de politie als betrokkene bij de schietpartij. Het gaat om een man uit Vlissingen.

De politie hield in de loop van de avond een Seat Leon staande in Rotterdam. De inzittende zou mogelijk betrokken zijn geweest bij een schietpartij in Vlissingen. Hierbij raakte een vrouw gewond.

De politie bevestigd dat de man werd gezocht door de politie en dat hij verdacht wordt van betrokkenheid. Over een personalia kon de politie nog niets zeggen. Omroep Zeeland meldt dat het om een man uit Vlissingen gaat.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (1-9-2024 om 13:19)
@Anon: de rotzooi in Vlissingen bestaat al tientallen jaren door het falen van de gemeentebesturen, tot op de dag van vandaag. Het zit in het dna van deze sukkels dat ze nooit door gepakt hebben, het is de aloude Vlissingse cultuur. Ook woningverhuurders hebben zitten slapen bij het toewijzen van woningen, geen wonder dat het steeds erger wordt. Je hoeft alleen maar de berichten op HV Zeeland van gisteren en vandaag te lezen over hoe het in deze “parel” aan de Schelde is. Werk aan de winkel voor v.d. Tillaar en zijn kornuiten, graag eens actie en doorpakken. I
job (1-9-2024 om 11:36)
Willem. Politie zijn vegers geworden...mgen de troep van de bestuurselite die verzaakt opruimen ACHTERAF . Nou nog zorgen dat het voorkomen wordt.Dus einde achteraf veiligheid (achteraf cameras) en overgaan op preventie.
yep (1-9-2024 om 11:34)
gelukkig is er Vlissingen , een bijzondere school, waar de "eigen normen en waarden " worden bijgebracht. dus over minder dan 10 jaar , is het feest compleet!!!
Jac (1-9-2024 om 11:15)
Deze zaak lijkt te zijn opgelost en afgehandeld, en best snel, das mooi, alleen nog even langs de rechter. Op naar de volgende steek/schietpartij. Gaat het meer of minder dan een week duren?, ben ik nu sarcastisch of realistisch :-)
Mijn mening (1-9-2024 om 10:04)
@Anon, Als die bezem dan maar wel richting de verbrandinsoven veegt anders zit een ander opgescheept met de vuilnis.
henky (1-9-2024 om 09:55)
En dit is het nieuwe zeeland ,alles kan alles mag we kunnen het hier vergelijken met de grote steden .
Cookie-instellingen beheren