Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer ongeluk op Deltaweg bij Wilhelminadorp

Toegevoegd: 02-09-2024, 15.13 uur
Door: Dennie Minderhoud

WILHELMINADORP - Op de Deltaweg (N256) bij Wilhelmindadorp is vandaag voor de tweede keer een kop-staart botsing geweest. Dit keer was het aan de Goese kant van het stoplicht ter hoogte van de Langeweg.

Eerder vandaag vond aan de noordkant van het stoplicht een vergelijkbaar ongeval plaats waarna een vrouw met spoed naar het ziekenhuis werd afgevoerd. Nu betrof het een auto van een taxibedrijf die rond 14.25 uur achterop een bestelbus reed Wederom kwamen er diverse hulpdiensten ter plaatse, waaronder een politiebusje, een ambulance, een weginspecteur van de Provincie Zeeland en een takelwagen.

Het bergingsvoertuig heeft de beschadigde voertuigen getakeld. De inzittenden van de taxi, waaronder enkele kinderen, zijn door een andere taxi opgehaald. Het is onbekend of er bij dit ongeluk gewonden zijn gevallen. Om 15.05 was de weg weer helemaal vrij.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (7-9-2024 om 20:17)
@timsie zet de boel graag op scherp, denk leuk te zijn met zijn opmerkingen, werkt best goe, gewoon lache die is niet serieus te nemen
Arie (5-9-2024 om 11:33)
@ Dan Kersten, Dit is nu echt de juiste opmerking die je geplaatst hebt! Je hebt volkomen gelijk!
Joris (4-9-2024 om 12:07)
@timsalabim: Nooit maar dan ook nooit heb ik een telefoon beet tijdens het autorijden maar als regelmatige weggebruiker zie je ze om je heen volop met telefoons voor hun gezicht rondrijden: Automobilisten, scooterrijders en fietsers. Dus uw vijandige reactie begrijp ik niet zo goed tenzij u nooit buiten komt of alleen met oogkleppen op aan het verkeer deelneemt.
Jaap (4-9-2024 om 10:11)
@Timsalabim: Joris slaat de spijker op zijn kop, het zijn dat soort klungels die voor ongelukken zorgen. Voor jou met zo’n aso-mentaliteit moeilijk te begrijpen, daarom vraag ik me af wat jouw kwaliteit van leven is of wat daar nog van over is.
timsalabim (3-9-2024 om 13:28)
Doe je dat dagelijks Joris omdat je het allemaal zo goed weet? Misschien is het een goed idee dat ze jou ook maar eens in de gaten gaan houden; netzoals de rest van al die betweterige babyboomers hier op deze site met hun commentaar achteraf iedere keer.... Ga wat doen met je leven man, althans, wat er nog van over is.....
Dan Kersten (3-9-2024 om 12:02)
Aan één ding ligt het zeker niet....n.l. de Deltaweg. Prima weg die goed onderhouden werd/wordt. Maar aan de bestuurders die alles doen achter het stuur wat niets met autorijden te maken heeft. En dat werd/wordt achteraf vaak ook vastgesteld! Heb jaren gewoond op de Sluis aan de Deltaweg. Zelf ook snelheden opgenomen.....tot ver in de 100 km !! Veel overleg is geweest met de Gemeente, Provincie en Rijks Waterstaat, altijd in goede sfeer en luisterend naar elkaar ! En de conclusie was nagenoeg altijd hetzelfde....het is de zgn. Bestuurder......het is niet anders. Het voorstel hier gedaan om een rotonde aan te leggen zal voor dat kruispunt een grote vooruitgang zijn....DOEN !!
Cookie-instellingen beheren