Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie waarschuwt vernielers Othene Terneuzen

Toegevoegd: 09-09-2024, 15.20 uur
Politie waarschuwt vernielers Othene Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De wijkagenten van Terneuzen zullen komende tijd vaker surveilleren door de Terneuzense wijk Othene. Er worden daar de laatste vernielingen gepleegd.

Volgens de politie zijn er de laatste tijd veel vernielingen gepleegd bij kindercentrum de  WipWap in de wijk Othene. De komende tijd neemt de politie deze locatie dan ook mee in de surveillance.

Er worden geen waarschuwingen meer uitgedeeld. Enkel nog bekeuringen en HALT-doorverwijzingen, zo waarschuwen de wijkagenten.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (12-9-2024 om 12:06)
@bram goeree, helemaal mee eens, maar weet je wat de ouders dan zeggen of liever beweren. het is de schuld van de corona, sinds die tijd is mijn zoon/dochter helemaal veranderd, voor die tijd waren ze braaf. Ja mijn hola
bram goeree (10-9-2024 om 11:58)
maar een vraag .waar zijn de '(opvoeders)ouders in al zulke verhalen .een kind maken is leuk maar opvoeden hoort daar ook bij .laat de ouders maar flink opdraaien voor alle schade .
yep (9-9-2024 om 19:22)
helaas , hebben de "wijkagenten' wie kent ze nog , geen tijd.....als je geluk heb komen deze i x in de 2 maanden met de auto ( en hamburger ) voorbij........
De hoge hoed (9-9-2024 om 18:42)
Tja, sommige mensen vinden het zo geweldig leuk (voor zichzelf) om kinderen te nemen in een tijd waarin de kwaliteit van het leven steeds minder wordt in een overvol land. Maar het is zo leuk hè, zo'n kleine en soms zien ze het zowat als een verplichting om hun genen door te geven. Ze vergeten alleen dat zo'n baby ook goed opgevoed moet worden. Anders blijven het baby's en gaan ze inderdaad verveeld kattekwaad uithalen. Aanhouden dat kleuter tuig en de boetes aub richting die geweldige ouders. Alle schades op hun verhalen aub.
Peter (9-9-2024 om 18:11)
Daar woont toch de elite van Terneuzen, onze hoop stenen kost 500.000 euro en onze kinderen zijn modelburgers hoor
Ewa (9-9-2024 om 17:50)
Meer camara's ophangen!
Cookie-instellingen beheren