Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij steekpartij Middelburg, treinverkeer plat

Toegevoegd: 18-09-2024, 22.52 uur - Update: 18-09-2024, 22.59 uur
Foto 4 van 5

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (19-9-2024 om 13:40)
"Het is niet bekend of er al zicht is op de dader(s)" Dus... Wat is dan het signalement? Ownee, die wordt met een reden niet vermeld (@hoge hoed) dus kan je het wel al raden. Het is typisch gedrag van bepaalde lafaards met een mentale beperking. Dat is pure statistiek. @Alex Zo! Moest je daarvoor helemaal terug naar 2022? De uitzondering die de regel bevestigd dus. Bedankt dat je dat nog even vermeld.
John (19-9-2024 om 12:28)
@ De hoge hoed, de statistieken zijn in ieder geval in het nadeel voor deze personen. We gaan het zien. Verder is is natuurlijk kansloos dat we zo moeten denken, in ons eigen land.
De hoge hoed (19-9-2024 om 08:57)
@John, dus jij weet wie dit zijn? Over het hele land zijn er van die geesteszieke bange kleutertjes in volwassen lichamen met wapens op zak die beginnen te steken zodra hun kwetsbare en tevens zwakke ego kritiek krijgt. Als mensen hier eens wat minder bezig zijn met hun ego, status en macht, dan heb je dit alles niet. Laat je niet uitlokken door zo'n empathieloze kneus (die 5 minuten na het steken bijv. ergens wat gaat eten) en ga niet de held uithangen. Het is het niet waard, want je leert ze niks vanwege hun ziekte, ze zijn gek. Wees daarom slim en sta erboven en ga jezelf niet verdedigen of val ze niet aan. Negeren, niet aanstaren en korte antwoorden zonder duidelijke mening of kritiek. Tenzij je niet van het leven houdt natuurlijk.
Axel (19-9-2024 om 08:12)
Ach zullen we het erop houden dat het in beide steden net zo erg is. Of John ben je al vergeten dat het een M8ddelburger was die in 2022 iemand doodstak.
John (19-9-2024 om 02:50)
De cultuurverrijking van Vlissingen weet Middelburg ondertussen ook te vinden, fijnā€¦
Cookie-instellingen beheren