Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Porsche in sloot na botsing met Aygo op N666 Kapelle

Toegevoegd: 26-10-2024, 14.46 uur
Foto 16 van 18

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (26-10-2024 om 19:02)
“ Doe een klein beetje normaal” bescheiden autos zegt u? Die liggen ook vaak zat in de sloot of maken ongelukken. Weet je wat het gewoon echt is? U wilt dolgraag een porsche, maar het is u nooit gelukt en nu misgunt u het anderen….
De hoge hoed (26-10-2024 om 18:30)
@Doe een beetje normaal, nadenken is ook moeilijk hè en daarom doe je graag aan vooroordelen. Je ziet een snelle auto in de berm en vervolgens ga je een negatief praatje houden over status en onveilig weggedrag, omdat zo'n auto hard kan rijden. Wat een onzin. Niet alle Porsche bezitters scheuren er maar een eind op los. Diegene in de Aygo heeft niet goed opgelet en de bestuurder daarvan mag dankbaar zijn dat de Porsche bestuurder goed heeft opgelet, door uit te wijken. Een klein autootje had ook in de sloot beland. Kortom, niet zo simpel redeneren.
Ton (26-10-2024 om 18:27)
Lijkt wel een beetje Goliath en de Reus. De Aygo in de aanval op de Porsche die in feite de grote verliezers is. En, speciaal voor meneer Doe een klein beetje normaal, waar staat er iets over hoge snelheid ? De schade aan de achterkant is puur omdat hij daar de slootkant mee heeft geraakt.
Henk (26-10-2024 om 17:31)
@Doe een klein beetje normaal: Wat een onzin verhaal! Iedereen moet toch zelf weten waar hij/zij graag in rijdt. En de soort auto heeft niets te maken met wel of niet veilig zijn, iedere auto moet aan bepaalde eisen voldoen om toegelaten te worden op de openbare weg. Het zijn de bestuurders die er vaak een puinhoop van maken. En aan de beelden te zien heeft in dit geval de kleine, volgens jouw veiligere auto, geen voorrang verleend aan de Porsche.
Doe een klein beetje normaal (26-10-2024 om 15:47)
Niemand heeft een Porsche nodig op de normale weg, want zulke auto's zijn ontworpen voor hoge prestaties en snelheid, wat op de meeste wegen niet nodig of zelfs onveilig kan zijn. Het is eerder een statussymbool dan een praktische keuze voor dagelijks gebruik, vooral gezien het risico op zware schade bij ongelukken zoals deze. Misschien zouden meer bescheiden auto's bijdragen aan veiligere wegen en minder dure ongelukken.
Cookie-instellingen beheren