Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
79 files van totaal 288 km

Motorrijder met spoed afgevoerd na botsing Middelburg

Toegevoegd: 16-08-2024, 18.32 uur - Update: 16-08-2024, 19.28 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een motorrijder is vrijdag aan het einde van de middag met spoed naar een ziekenhuis gebracht nadat hij in Middelburg in botsing was gekomen met een personenauto.

De auto en de motor kwamen rond 17.30 uur met elkaar in botsing op de Statenlaan, ter hoogte van de kruising met de Jacob Pieterse Boreelstraat. De vrouw die de auto bestuurde bleef ongedeerd, de motorrijder kwam ten val en belandde op het wegdek. Een ambulanceteam en een rapid responder kwamen ter plekke om zich over het slachtoffer te ontfermen. Hij werd uiteindelijk met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

De politie onderzoekt de toedracht van het ongeluk en kon vanavond nog geen nadere mededelingen doen. De bestuurster van de auto moest een alcoholtest doen maar ze bleek niet onder invloed gereden te hebben. Bergingsbedrijf Kuzee heeft zowel de personenauto als de motor getakeld.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
p (20-8-2024 om 18:09)
Als blijkt dat deze bestuurder van de motor, er geen rijbewijs voor heeft, kan je het ook geen motorrijder noemen.!!
Zoutelandenaar (19-8-2024 om 22:48)
Politie weet heus wel tot waar ze kunnen met een achter volging
Joris (17-8-2024 om 23:13)
@Je Vader: We zijn allemaal jong geweest maar we hebben niet allemaal als een idioot zonder rijbewijs op een motor mensenlevens in gevaar gebracht. Ik wordt werkelijk misselijk van die goedpraat houding als een malloot weer eens flink heeft huisgehouden op de openbare weg. En niks van staak de achtervolging. Als je dan later de eigenaar van de motor thuis opzoekt is niet te bewijzen wie erop reed toen het stopteken werd gegeven en de eigenaar houd zijn mond dus komt de schuldige ermee weg. Keihard aanpakken die lui want er komt steeds meer van dat geteisem op de openbare weg. Ernstig gewond of erger noem ik in deze boontje komt om zijn loontje.
yep (17-8-2024 om 17:59)
gelukkig geen andere zwaar gewonden of erger , door deze S*kkel
Mijn mening (17-8-2024 om 15:25)
@slim handelen, bij een stopteken gewoon stoppen en geen risico nemen lijkt me beter. Hij zal nu de gevolgen moeten dragen en voor de schade opdraaien ( hoop ik). Ik wens hem iig beterschap.
bram goeree (17-8-2024 om 13:28)
Plastic fetish ,jammer van jou ''zure'' reactie .Zeeuwse komt gewoon met feiten en dat verwoord zij op haar manier en dat mag .dat gezeur over een woord of letter verkeerd daar word de maatschappij ook niet gelukkiger of beter van .hij negeerde een stopteken en naar later bleek ook geen rijbewijs .dan vraag je om moeilijkheden .alleen jammer dat er een ander bij betrokken is .en een blaastest is vrij normaal hoor bij dit soort ongelukken.is ook niks mis mee
Cookie-instellingen beheren